Αφγανισταν Ταλιμπαν / Ταλιμπαν.Ποιος τους εφτιαξε και γιατι. | Παραθυρο στον Κοσμο / Οι ταλιμπάν κινήθηκαν «προσεκτικά» καθώς παρατάχθηκαν περιμετρικά στις παρυφές της καμπούλ, απέφυγαν τις μάχες στο εσωτερικό της πρωτεύουσας του αφγανιστάν.

Αφγανισταν Ταλιμπαν / Ταλιμπαν.Ποιος τους εφτιαξε και γιατι. | Παραθυρο στον Κοσμο / Οι ταλιμπάν κινήθηκαν «προσεκτικά» καθώς παρατάχθηκαν περιμετρικά στις παρυφές της καμπούλ, απέφυγαν τις μάχες στο εσωτερικό της πρωτεύουσας του αφγανιστάν.. .αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Λίγο μετά την υποδοχή της κούκλας στην χίο, ξεκίνησαν τα γεγονότα με την ανάληψη της εξουσίας από τους ταλιμπάν, η οποία. «έχουμε τον εκπρόσωπο των ταλιμπάν, shail shaheen, στη γραμμή. * τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν στο αεροδρόμιο της καμπούλ, απομακρύνσεις ρώσων και. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας.

Οι ορδές από το αφγανιστάν έρχονται και το κράτος ετοιμάζεται! Αφγανός που προσπαθεί να εισέλθει στο χώρο του αεροδρομίου της καμπούλ, για να φύγει από τη χώρα, δέχεται τα πυρά μαχητή των ταλιμπάν. Αντί να σταθούν στο πλευρό μας, στέκονται στο πλευρό των ταλιμπάν και τους δίνουν ακόμη περισσότερη δύναμη. Απίστευτο βίντεο με ταλιμπάν να «εξαφανίζουν» γυναίκες από. Ανησυχία προκαλεί η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, με την επίθεση στην καμπούλ να θεωρείται ζήτημα ημερών.

ΚΟΡΟΝΟΪΌΣ: 4.206 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, 16 ΘΑΝΑΤΟΙ, 258 ΣΤΙΣ ΜΕΘ ...
ΚΟΡΟΝΟΪΌΣ: 4.206 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, 16 ΘΑΝΑΤΟΙ, 258 ΣΤΙΣ ΜΕΘ ... from activenews.gr
Ελεύθερος τύπος newsroom13 αυγούστου 202113 αυγούστου 2021. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. .αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Οι ορδές από το αφγανιστάν έρχονται και το κράτος ετοιμάζεται! Ντόμινο από την απόφαση των ήπα να αποσύρουν τις δυνάμεις τους. Αντί να σταθούν στο πλευρό μας, στέκονται στο πλευρό των ταλιμπάν και τους δίνουν ακόμη περισσότερη δύναμη. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν, μετά την άφιξη των ταλιμπάν στην καμπούλ. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται.

Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος».

Tον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν πήραν οι ταλιμπάν, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα, σύμφωνα με ανώτερους διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην. * τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν στο αεροδρόμιο της καμπούλ, απομακρύνσεις ρώσων και. Αντί να σταθούν στο πλευρό μας, στέκονται στο πλευρό των ταλιμπάν και τους δίνουν ακόμη περισσότερη δύναμη. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν, μετά την άφιξη των ταλιμπάν στην καμπούλ. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι. Με την κατάληψη της οικονομία της αγοράς στην κούβα; Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Στον σκοταδισμό και την τρομερή καταπίεση των γυναικών επιστρέφει το αφγανιστάν, με την επάνοδο των ταλιμπάν στην εξουσία. Οι ταλιμπάν κινήθηκαν «προσεκτικά» καθώς παρατάχθηκαν περιμετρικά στις παρυφές της καμπούλ, απέφυγαν τις μάχες στο εσωτερικό της πρωτεύουσας του αφγανιστάν. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν.

Ανησυχία προκαλεί η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, με την επίθεση στην καμπούλ να θεωρείται ζήτημα ημερών. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη. Με την κατάληψη της οικονομία της αγοράς στην κούβα;

Seriously! 36+ Facts About Ταλιμπαν! Moving air, light ...
Seriously! 36+ Facts About Ταλιμπαν! Moving air, light ... from lh5.googleusercontent.com
Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι. * τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν στο αεροδρόμιο της καμπούλ, απομακρύνσεις ρώσων και. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη. Αφγανός που προσπαθεί να εισέλθει στο χώρο του αεροδρομίου της καμπούλ, για να φύγει από τη χώρα, δέχεται τα πυρά μαχητή των ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν ανέλαβαν ήδη την φύλαξη της ρωσικής πρεσβείας στην καμπούλ, δήλωσε σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του ρώσου προέδρου για το αφγανιστάν, ζαμίρ καμπούλοφ. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται.

Οι ταλιμπάν ανέλαβαν ήδη την φύλαξη της ρωσικής πρεσβείας στην καμπούλ, δήλωσε σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του ρώσου προέδρου για το αφγανιστάν, ζαμίρ καμπούλοφ.

Απίστευτο βίντεο με ταλιμπάν να «εξαφανίζουν» γυναίκες από. Με την κατάληψη της οικονομία της αγοράς στην κούβα; Οι ορδές από το αφγανιστάν έρχονται και το κράτος ετοιμάζεται! Αντί να σταθούν στο πλευρό μας, στέκονται στο πλευρό των ταλιμπάν και τους δίνουν ακόμη περισσότερη δύναμη. Στον σκοταδισμό και την τρομερή καταπίεση των γυναικών επιστρέφει το αφγανιστάν, με την επάνοδο των ταλιμπάν στην εξουσία. Ελεύθερος τύπος newsroom13 αυγούστου 202113 αυγούστου 2021. Ανησυχία προκαλεί η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, με την επίθεση στην καμπούλ να θεωρείται ζήτημα ημερών. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. «έχουμε τον εκπρόσωπο των ταλιμπάν, shail shaheen, στη γραμμή. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Λίγο μετά την υποδοχή της κούκλας στην χίο, ξεκίνησαν τα γεγονότα με την ανάληψη της εξουσίας από τους ταλιμπάν, η οποία. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος».

Λίγο μετά την υποδοχή της κούκλας στην χίο, ξεκίνησαν τα γεγονότα με την ανάληψη της εξουσίας από τους ταλιμπάν, η οποία. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι. * τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν στο αεροδρόμιο της καμπούλ, απομακρύνσεις ρώσων και. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται.

Τραμπ: "Θα θυμωνα πολυ αν αποδεικνυοταν οτι Ρωσοι πληρωναν ...
Τραμπ: "Θα θυμωνα πολυ αν αποδεικνυοταν οτι Ρωσοι πληρωναν ... from www.e-magazino.gr
Ο suhail shaheen, ένας εκ' των εκπροσώπων των ταλιμπάν θέλησε να παρέμβει σχετικά με τις ραγδαίες εξελίξεις και αποκάλυψε. Μπήκαν σήμερα αντάρτες ταλιμπάν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, όπως δήλωσε ο αξιωματούχος του υπουργείου εξωτερικών, την ώρα που οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την. «έχουμε τον εκπρόσωπο των ταλιμπάν, shail shaheen, στη γραμμή. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των. Οι ταλιμπάν κινήθηκαν «προσεκτικά» καθώς παρατάχθηκαν περιμετρικά στις παρυφές της καμπούλ, απέφυγαν τις μάχες στο εσωτερικό της πρωτεύουσας του αφγανιστάν. Oι ταλιμπάν έδωσαν χθες (14.08.2021) στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο επιδεικνύουν αμερικανικά ελικόπτερα του αφγανικού στρατού στο αεροδρόμιο της κανταχάρ (νότια), μιας πόλης του. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες.

Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται.

Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Με την κατάληψη της οικονομία της αγοράς στην κούβα; Ανησυχία προκαλεί η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, με την επίθεση στην καμπούλ να θεωρείται ζήτημα ημερών. Οι ταλιμπάν κινήθηκαν «προσεκτικά» καθώς παρατάχθηκαν περιμετρικά στις παρυφές της καμπούλ, απέφυγαν τις μάχες στο εσωτερικό της πρωτεύουσας του αφγανιστάν. Ηπα και ταλιμπάν αναμένεται να υπογράψουν σήμερα στη ντόχα συμφωνία βάσει της οποίας θα ξεκινήσει η αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το αφγανιστάν αλλά και οι διαφγανικές. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν, μετά την άφιξη των ταλιμπάν στην καμπούλ. Λίγο μετά την υποδοχή της κούκλας στην χίο, ξεκίνησαν τα γεγονότα με την ανάληψη της εξουσίας από τους ταλιμπάν, η οποία. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Απίστευτο βίντεο με ταλιμπάν να «εξαφανίζουν» γυναίκες από. Οι ταλιμπάν ανέλαβαν ήδη την φύλαξη της ρωσικής πρεσβείας στην καμπούλ, δήλωσε σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του ρώσου προέδρου για το αφγανιστάν, ζαμίρ καμπούλοφ. Oι ταλιμπάν έδωσαν χθες (14.08.2021) στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο επιδεικνύουν αμερικανικά ελικόπτερα του αφγανικού στρατού στο αεροδρόμιο της κανταχάρ (νότια), μιας πόλης του. Ντόμινο από την απόφαση των ήπα να αποσύρουν τις δυνάμεις τους.

Posting Komentar

0 Komentar